Team Gemeente Enkhuizen

Omschrijving

Is uw kind te zwaar? Wilt u uw kind helpen om fitter en gezonder te worden? Meer zelfvertrouwen te krijgen en zonder zorgen te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan kan Cool 2B Fit iets voor uw kind zijn.

Cool 2B Fit is een leefstijlprogramma voor kinderen van 8 tot 13 jaar uit de gemeente Enkhuizen. Uw kind leert samen met u in ander halfjaar tijd op een positieve manier hoe je:

  • Genoeg beweegt
  • Gezond eet
  • Genoeg ontspant

Er zijn vier specialisten die daarbij helpen: een sportinstructeur, kinderfysiotherapeut, diëtiste en orthopedagoog.

Uw kind maakt kennis met verschillende sporten in een groep van acht tot twaalf kinderen. Plezier hebben in bewegen is hierbij het belangrijkst. Alle kinderen worden lid van een sportvereniging en sporten minimaal twee keer in de week. Naast het sporten is er aandacht voor gezonde voeding en gedrag. Er worden kinder- en ouderbijeenkomsten georganiseerd met informatie over voeding, beweging, eigenwaarde, zelfvertrouwen en pestgedrag. Uw kind krijgt coaching om de nieuwe leefstijl vol te houden. U kunt met het hele gezin meedoen. Zo helpt u elkaar om uw leefstijl blijvend te veranderen, samen fitter en gezonder te worden en gezondheidsproblemen te voorkomen.

Aanmelden kan via de website van Cool 2B Fit www.cool2bfit.nl  -  in het menu onder kopje ‘aanmelden’. Vul de gegevens in van uw kind en kies voor team: Gemeente Enkhuizen. Mocht u vragen hebben over het programma, dan kunt u contact opnemen met de coördinator; Fleur de Wit.

Contact
gegevens

Coördinator:     Fleur de Wit
Telefoon:          0229 – 28 77 00
Emailadres;      fdewit@teamsportservice.nl

Tijdstip

Start januari 2023

Locatie sport

Nog niet bekend

Locatie bijeenkomst

Nog niet bekend

Team

Annemiek de Vries
Dietist
Jitske Nieman
Kinderfysiotherapeut
BIG-nummer 89051935604
F., Fleur de Wit
Overige
Coördinator
I., Iris van der Vaart
Psycholoog
BIG-nummer 120012717